Friday, March 25, 2011

second time and i hope it is last!!!!

aku dh pernah ckp yg aq x nk kau bwad ape2 kat kwn aku!!!!
aku dh pernah ckp yg aq x nk kau sentuh kwn2 aku!!!!
aku bagi kau satu chance lagi!!!!
please lah!!!!!
x nk ape2 yg buruk jdi nanti.......
aku x kacau kau!!!
kau jngn nk kacau aku ngan kawan2 aku!!!!
seriusly aku memang dh x leh tahan ngan kau!!!!!
kau bwad aq hilang sabar!!!!
cukup sabar..................
kepada sape2 yg makan cili dea lah akan rase pedas nye......
                                         L.I.S brother

Sunday, March 20, 2011

miss u

time walk juz like that without i notice that u was gone......
ari ni ari ke-4 aq x brjmpa si dea.....
dan aq brasa pelik......
rase mcm dh x leh hidup......
hahaha.....
dua hari lps aq demam.....
pelik kn.......
sbb x jmpa beberapa hari je aq demam.....
tu blum x jmpa beberapa bulan.......
mesti mati trus kot......
hahahaha......
aq rindu sesangat2 kat dea........
entah lah.....
maybe cuz bnyk sngat brkepit.....
tetibe x jmpa beberapa hari aq rase pelik kot......
hahahaha........
dea pergi langkawi ngan family......
hehehe......
aq pulak juz balik kmpung,.......
hari rabu baru dpt jmpa dea.........
rindu!!!!
hahahaha........
x tau lah mcm mane lps ni.......
kalo aq kerja......
mesti lagi lama x dpt jmpa dea.......
tapi adakah dea rase ape yg aq rase????
hehehe......
harap2 lah.....
hehehe....
cuz kitorng bnyk persamaan......
kitorng suka bnda same, bwad bnda same, makanan yg same, n mcm2 lgi......
sbb tu bila bwad ape2 je aq mesti tringat kat dea.......
skrng mak dh tau nama dea......
x lama lgi aq akan bwak dea jmpa mak.....
nk kenal kn.....
hahaha.....
dh lah smlm kene mrh ngan mak psl asyik tukar2 gf.......
mak ckp aq casanova!!!!
FUCK!!!!
aq x pernah tinggal kn orng.....
orng yg tinggal kn aq......
tapi mak x tau.......
biar lah.......
x kisah pn.......
asal kn aq happy skrng.........
dpt duit sikit dari atok tdi......
aq plan nk beli seluar........
n baju......
entah ke mane tah baju aq semua.......
n aq nk pinjam cd undang2.......
x tau sape ade......
nk start belajar.......
huhuhu......
aq ni dh lah lembap sikit......
hehe......

Thursday, March 17, 2011

Don't do this

kenapa lah manusia ni bnyk sngat ego dia? kenapa lah manusai ni bnyk sngat brlagak dia?
x payah lah nak berlagak sangat. x yah nak ingat kau hebat sangat.
kau bukan siapa2 pun. kau bukan penting sangat pun.
kau x payah lah nak bajet pandai sangat. kau x payah lah nak bajet cantik sangat.
dulu kau baik. skarang jahanam lah kau.
kau ingat aku kisah sangat ke kalau ko dah x ada?
kau ingat aku mati ke kalau kau dah pergi?
weh!!!! come on lah. hidup lah di alam yang nyata. hidup lah sebagai kau yang sebenar.
x perlu lah engkau nk perasan yang kau tu hebat sangat.
buang jelah ego kau tu. letak kat tepi dan mula kan balik.
x lama lagi kau bakal hilang kawan baik kau. dan bukan nya dia yang hilang kau.
pernah ke dia tiada bila kau menangis? pernah ke dia pergi bila kau perlu?
kau dah lupa asal-usul kau. kau dah lupa pengorbanan kami semua.
tapi mungkin ini bukan salah engkau. mungkin kau ada masalah.
tapi cuba kau buka mata pandang kiri kanan kau.
kau akan lihat siapa? dia atau dia?
aku manghalang kerana aku risau akan engkau. aku menghalang kerana aku sayang engkau.
tapi kau bodoh! kau memalukan diri kau sendiri.
dan kau cuba memalukan aku. tapi aku sabar. aku sedar siapa diri ku.
tapi aku tidak lah mencuba untuk melaku kan apa2 pada diri kau.
kerana aku masih berfikir sebagai sahabat dan kawan.
dan bukan nya lawan. bagi mereka kau hina. bagi mereka kau tidak penting.
tapi aku tetap cuba untuk memaaf kan engkau walau apa pun.


                                                                                                                       the L.I.S brothers

Wednesday, March 16, 2011

bosan.

skrng kat skola.....
tngah lpk2.....
tngah bosan2....
x de bnda nk bwad......
tadi lumba lari ngan si kecil ni......
hahahaah......
aq mengalah jelah.....
biase lah kn abg......
hehe.....
rindu kat gf aq......
haih.....
kat mane lah dea skrng......
hahaha
x puas ke jmpa semalam?????
MESTI LAH X!!!!
jmpa pn kejap je......
huhuhuhuhu......
baru je ckp psl dea.....
dea dh online.....
hehehe.....
miss u so much honey b.....
muah....
hahaha........

Tuesday, March 15, 2011

15-3-2011

setiap hari manusia dapat membuat pilihan.....
pilihan sama ade yg baik atau buruk....
bagus atau x....
pilihan ni menentukn siapa kita.....
n hari ni aq dh pilih sesuatu yg gila....
pagi tadi adli dtng rumah aq.....
dea jalan kaki dari skola....
hahaha....
cuz dea x de duit kecik nk naik bas.....
hahaha.....
sampai je rumah aq.....
dea ltih giler....
kesian...
so aq pn masak tuk dea.....
hotdog ngan telur je....
lps mkn semua.....
syazana pulak msj....
ajak aq g rumah fateha......
aq pn mcm.......(what??????)
hahaha
brfikir panjang aq...................
then aq tnya adli.......
dea ckp g jelah.....
tapi....
duit aq dh habis.....
huhuhu....
so aq pn bwad pilihan yg gila tu.....
aq pilih tu jalan kaki.....
dari rumah sampai rumah fateha yg dkt saas tu......
gila ''dekat''............................
sampai je kat rumah fateha......
aq trduduk.....
ltih gila.....
adil terus baring.......
dea lgi ltih....
then kitorng mkn n lpk2....
best jugak lah hari ni.....
hehe.....
tapi yg aq nk sampai kn is.....
i will do anything for u.....
juz u.....

Monday, March 14, 2011

more fun fun fun....

hari ni lgi best....
walau kitorng x g jauh.....
dekat je....
tapi rase puas tu.....
x trhingga.....
kitorng mula2 g mkn kat mcd.....
kene mrh cuz atas blum bukak tapi kitorng dh g duduk kat atas....
hahaha....
aq, syazana n fateha x mkn....
hehehe....
diet....
hahaha....
x de lah.....
lps mkn kitorng gerak g metro point pulak....
kene mrh lgi....
cuz blum bukak.....
hahaha....
fateha dh nk gaduh ngan guard kat m.p. tu.....
hahaha....
gilo.....
lps m.p. bukak.....
kitorng g naik....
g maen bowling.....
aq maen kejap je cuz azrul nk g maen pool....
hahaha....
maen mcm orng bodoh je.....
hahaha.....
x kisah lah.....
lps maen kitorng plan nk tngok wayang.....
wayang lagi!!!!
so aq ngan azrul pn jalan lah brdua g metro kajang pulak......
sesampai nye kitorng di sana.....
tngok senarai crite....
ade dua crite je......
satu crite Battle L.A.(yg aq, syazana, champagne, n adil dh tngok)
n satu lgi crite india....
hahaha
so aq call fateha ckp cancel tngok wayang.....
aq n azrul pn balek m.p. balek....
huuuu....
ltih.....
sampai je sana deorng ckp nk g karaoke....
so karaoke lah kitorng.....
hehehe.....
masa kat dlm music box tu aq ngan syazana x bnyk nyanyi.....
hehe....
bnyk manje2 je....
heeeee....
she so sweet.....
hahaha.....
dlm tmpt tu 4 jam.....
hahahaah.....
ltih punggung aq....
tapi selagi dea ade ape2 pn x kisah.....
hahaha....
nnti lah smbung crite...
nk g mkn...
LAPAR!!!!

fun fun fun

skrng dh kul 2 pagi.....
14-3-2011....
still x leh nk tutup mata....
tdi ade kecemasaan....
kene g toilet....
hahaha.....
so skrng x leh tido....
hehe^^
ni nk crite psl hari sabtu.....

aq kluar g the mines....
ngan syazana, champagne, adil, arif, hwei nee n Christine Chin....
deorng g sane cuz nnk bwad projek....
aq, adil n champagne saje menyebok kat sane......
hehe
adil gerak lmbt sikit....
dea ngan adik kesayangan nye tu kat skola......
hehe....
sesampai nye kitorng di the mines.....
kitorng trus g mkn......
kat....
pizza hut.....
cuz deorng ckp nk pakai wifi.....
sblum mkn deorng plan nk bwad keje dulu....
skali.....
wifi x leh pakai.....
kesian deorng......
so kitorng pn mkn lah....
mkn kenyang giler......
perut aq kembung.....
grrrhhh...
ni sbb minum bnyk sngat air lah ni....
hahaha....
arif mkn paling bnyk.....
tngok size lah kn....
hahahahaha......
ngam2 kitorng hbis mkn.....
adil deorang call...
tnya kitorng kat mane.....
hahahaah....
lps tu kn deorng leh sesat.....
hahaha....
padan muka.......
malu je.......
then kitong pn teman lah deorng mkn….
Hahaha….
Lps deorng hbis mkn….
Kitorng g jln2…..
Then bincang pnya bincang…..
Deorng nk tngok wayang…..
So kitorng pn g lah tngok wayang…..
Crite Battle L.A…..
Best jugak lah….
Hahaha….
Tapi sejuk……
So dlm tu aq pegang tngan syazana je….

Tapi  best giler hari tu…..
Dh lah balek lmbt….
X kene mrh pulak tu…..
Abah siap bwak aq g mkn lgi….
Hehe^^

Sunday, March 13, 2011

sahabat tetap sahabat.....

4.30 pagi.....
x tau nape aq tetibe bngun..... ngan kesejukan pagi.....
aq rase mcm laen......
skali aq bukak msj....
seorng sahabat aq msj.............
dea ckp......
Maaf if ape yg aku ckp ni akn hurt atau sketkan hati kau. 
tp seriously kau mmg dah belagak, pndg ktorng pun tanak, kau dah takmcm dlu.
kau bkn ami yg aku knal dulu and skrg kau tak share secret kau dgn aku dah,
maybe kau hnya share dgn kwn2 hot kau dan bkn dgn aku.
its okay aku phm, thanks jd kwn hebad aq selama ni and bye ;')


ahhhhhh......
yah..... aq pn rase aq dh brubah.....
n aq tau aq dh brubah.......
aq memang dh brlagak.....
tapi aq tetap pandang korng the same......
korng tetap sahabat yg trbaek dlm hati aq......
korng tetap the first......
aq bkn x nk share secret aq ngan korng.....
tapi aq dh x de secret......
aq dh x bnyk bnda nk ckp.....
even ngan syazana pn aq slalu senyap.......
dh x de smile kat muka aq yg kekal mcm dulu.....
aq x de kwn2 hot....
korng je yg paling hot dlm hati aq.....
aq x nk tringat kat dea sikit pn......
sakit hati..... benci.....,.
pernah x korng menagis satu hari n bila korng bngun esk pagi korng harap semua nye dh kembali normal???
tu yg aq harap kn.....
tu yg aq inginkn....
tapi bnda yg sebalik nye brlaku......
aq brubah.....
aq dh x mcm dulu.....
i have become a MONSTER.....
aq x ingin bnda ni brlaku......
sumpah......
aq still trsesat dlm kegelapan yg penuh ngan benci, sakit hati n derita.....
hope u all maaf kn aq atas ape yg brlaku.......
i really sorry.....

Sunday, March 6, 2011

pergi.......

ke mana kau pergi???
ke mana kau menghilang????
hari ni seorng sahabat aq kehilangan teman wanita nye.....
kesian dea......
nama dea danish.....
ni gmbr dea.....
kesian dea.......
baru je couple.......
tapi....
haih....
dh break.....
aq tumpang sdih tuk dea........
tapi jngn brhenti......
jauh lagi kau nk kene jln....
hehe......
aq n kwn2 sentiase support kau.....
ingat kau nk pmr tahun ni......
bunga bukan sekuntum.....
n bila dh ade sekuntum.....
hargai nye okeh????
kalo ade ape2 nk aq tlong ckp je.....
insyaallah aq akan tlong....
hehe^^
brothers.......
n kepada yg laen......
happy tu happy lah....
tapi jngn lupa kwn2 kita yg tngah sdih....
k???
hold hand n walk together.....
n dont leave anyone behind......

Thursday, March 3, 2011

3-3-11

ari ni spent rm40.....
huhu....
hbis duit aq nk beli seluar.....
hahaha....
x pelah.....
cuz ari ni seronok gak....

mula2 maen bola,
aq ngan team aq.....
hehe
gila gila fc....
hahaha
maen ngan deong mcm orng gila....
tapi gila sakit kaki aq......
mula2 x nk maen....
lps tu deorng ajak.....
maen jelah.....
hehe....
bengkak kat kaki aq blum sembuh....
tapi aq rase bertambah bengkak skrng....
hahaha...
yeah!!!!!
im the best....
wahahaha..... 
lps tu lpk ngan bdk2 kadet......
g maen game, 
mkn kat pizza hut,

memang x ramai...
tapi seronok lpk ngan bdk2 ni.....
hahaha....
kelakar, pelik n mcm tb sikit....
kecik pn ade ari ni.....
memang x bosan ah.....
kalo tiap2 minggu mcm ni.....
memang masuk air lah aq.....
hahaha.....
yg ade ari ni sikit je.....
aq, adil, kecik, evendran, bin jie n the gang(lupe nama deorng)
laen kali aq msti bwak bnyk lagi duit

Wednesday, March 2, 2011

hari ni, semlm dan esk....

hari ni aq stay n lpk ngan adik2 kecik tu....
hahaha.....
thurga je besar.....
yg laen sume kecik2.....
hehe ;)
mcm biase ah....
layan kerenah deorng aq yg letih....
hahaha....
ari ni fateha x brhenti2 gelak.....
ish ish ish....
nape lah ngan bdk ni....
x sbr nk exam kot....
haha....
deorng ckp nk study group....
tapi.....
emh.....
x yah ckp.....
hahaha....
study group sambil gelak lah ape lah.....
mcm2 ah deorng ni.......
hehehe
smlm.......
hari yg bosan giler......
aq ngan adil g tngok sluar......
huhuhu....
tapi sluar sume besar2.....
saiz 36.....
giler ape nk aq pakai sluar besar mcm tu........
tapi cantek.....
nk owh sluar tu......
n smlm aq n adil tnggu bas mcm orng giler................
kebas punggung aq duduk kat bas stop tu......
kalo ade aircon x pe gak.........
haih.....
sesampai nye di rumah.....
hujan pn turun.....
huuuuh...
nasib baek....
kalo x....
habis laptop aq....
hehehe
esk.......
n g maen bola....
tapi kaki sakit giler......
bdk2 srh aq maen....
haih.....
sakit sakit sakit....
rase mcm nk patah......
dh lah jari kaki aq x leh gerak.....
tapi x pe lah....
demi kwn2......
hehe....
+ esk nk g maen ps2 ngan bdk2 kadet....
hahaha
ari tu dh g maen skali.....
esk nk g lgi....
best lpk ngan bdk2 ni......
mcm bodoh je....
hahaha...
masuk air aq....
hehe.....
walau ari ni, smlm atau esk.....
aq tetap akan mencintai dea....
insyaallah.....
sugar bb luv honey b so much.....
nuah.....
n miss u so much