Sunday, March 13, 2011

sahabat tetap sahabat.....

4.30 pagi.....
x tau nape aq tetibe bngun..... ngan kesejukan pagi.....
aq rase mcm laen......
skali aq bukak msj....
seorng sahabat aq msj.............
dea ckp......
Maaf if ape yg aku ckp ni akn hurt atau sketkan hati kau. 
tp seriously kau mmg dah belagak, pndg ktorng pun tanak, kau dah takmcm dlu.
kau bkn ami yg aku knal dulu and skrg kau tak share secret kau dgn aku dah,
maybe kau hnya share dgn kwn2 hot kau dan bkn dgn aku.
its okay aku phm, thanks jd kwn hebad aq selama ni and bye ;')


ahhhhhh......
yah..... aq pn rase aq dh brubah.....
n aq tau aq dh brubah.......
aq memang dh brlagak.....
tapi aq tetap pandang korng the same......
korng tetap sahabat yg trbaek dlm hati aq......
korng tetap the first......
aq bkn x nk share secret aq ngan korng.....
tapi aq dh x de secret......
aq dh x bnyk bnda nk ckp.....
even ngan syazana pn aq slalu senyap.......
dh x de smile kat muka aq yg kekal mcm dulu.....
aq x de kwn2 hot....
korng je yg paling hot dlm hati aq.....
aq x nk tringat kat dea sikit pn......
sakit hati..... benci.....,.
pernah x korng menagis satu hari n bila korng bngun esk pagi korng harap semua nye dh kembali normal???
tu yg aq harap kn.....
tu yg aq inginkn....
tapi bnda yg sebalik nye brlaku......
aq brubah.....
aq dh x mcm dulu.....
i have become a MONSTER.....
aq x ingin bnda ni brlaku......
sumpah......
aq still trsesat dlm kegelapan yg penuh ngan benci, sakit hati n derita.....
hope u all maaf kn aq atas ape yg brlaku.......
i really sorry.....

No comments:

Post a Comment