Saturday, December 22, 2012

botak!

aku dah single skrng, dah tak rase beban berat,
aku dah keje skrng, dah boleh cari duit sendiri,
aku dah hbis skola, dah tempuh dunia luar.

aku rasa bangga dngn diri aku,
bangga sebab aku dh belajar berdikari,
selama nie harap duit mak, harap duit abah,
aku nk kerja elok2, nk kumpul duit sendiri.

lately aku senang ada crush kat someone,
entah kenapa. aku pn x tau.
mungkin sbb aku tak blh single kot,
maybe. who know's. right?

aku ada crush kat seseorng ni,
dia ex classmate aku,
1 kelas ngan dea selama 2 tahun.
x de chance nk ngorat dulu sbb dea dh ada bf, smpi skrng.
hahaha. ape lah aku nie,
tapi aku kesian tngok dea, bf dea lyn dea mcm dea bkn gf dea jew.
she don't deserve all that.
bf dea kwn aq, kwn baik aku.
aku x nk potong line, so harap deorng sentiasa bahagia.

aku baru balik dari P.Pangkor,
trip dngn Mr.k & Min.
walaupn 3 orng jew,
trip tu fun. aku enjoy every moment ngan deorng.
harap2 taun dpn dapat pergi Sabah pulak seperti dirancang.