Tuesday, March 12, 2013

Hangout With The Happy Family

Mula2 plan 6 orng, termasuk Nadhirah, haih. tpi dia ada keje lak.
tinggal 5 orng. Aku, Si Degil aku, Mint, Topek & Lynn.
malam tu x leh tido, excited pnya psl. hahaha
mula2, kitorng silap jln. not once but twice. 
first thing lps kitorng smpi sana, kitorng g beli ticket.
crite OZ. hahaha. kelakar, n ada part yg bwad aku terkejut.
sebelum tngok wayang, kitorng g mkn dulu, mkn kat MCD.
masa tu dia still malu miow miow. hahaha
comel lah dia. sngat comel. 
masuk wayang tu, aku dah start sejuk.
huhuhu. lupa nk tngok wayang tu yg aku pakai seluar pendek.
haih, tapi nasib baik dia ada, aku baring kat bahu dia,
aku pegang tangan dia. kalau dia x de, mati sejuk aku kat situ. 
hahaha. lepas tengok wayang, kitorng g sungai,
masa kat sungai tu first time aku snap snap ngan dia.
hehe xDD itulah gambar kami yg pertama.
dia bwad aku senyum setiap kali aku tngok gambar dia.
dlm kul 5 lebih, kitorng gerak balik kjng, sbb nak karok...
x sbr nk dngr dia nyanyi. hehe xDD 
dia ckp mentang2 aku reti ckp cina lagu cina jew aku nyanyi. hahaha
memang lah syg. saya dh 14 tahun ngan orng cina.
ada jew lagi lagu cina yg belum saya nyanyi.
hahaha. suara dia sedappp sngat. kalau boleh mkn suara dia,
perrrrggghh mesty dh kenyang aku. sbb sedap sngat.
habis jew semua tu, aku hantar dia balik, 
aku rasa selamat bila dia peluk aku masa atas motor mcm smlm,
buat aku rasa dia sentiasa ada.
love you syg. love you so much.

                                nie gambar kami semua.  xoxo!!


                                 hanya aku dan dia dalam dunia cinta.
                                Forever Love Ami & Jiha.