Monday, June 17, 2013

untuk sahabat ku. Muhammad Taufiq Alimin & Nurul Shazlyn

first untuk topek.
bro, kau kuatkn lah hati kau.
aku tahu yg semangat kau kian jatuh.
tapi kau kene bangun.
bangun untuk dia, dan bangun untuk diri kau.
biar orang ckp apa.
biar orang hina kita.
biar kita sedih.
aku nk kau tahu yg aku sentiasa akan menyusul membantu kau.
sbb kau bro aku.
kau dh mcm family bagi aku.
kau kene sabar dengan dugaan ni.

then untuk lynn.
adik ipar ku.(suka-suka jew aq panggil kau adik :P)
aku doakan kau supaya cepat sembuh.
supaya kita blh g jalan2 sama2 cuz aku nk menyakat kau, nk gurau2 mcm dulu.
setiap kali tngok kau terbaring kat hospital balik tu mesty aku nangis.
tpi aku nk tngok kau sbb aku nk tau khabar kau.
kau buat aku teringat kat sorng adik aku nie.
hmm.
kau kene mkn ubat, kau kene bnyk rehat, kau kene minum bnyk air.
aku n jiha sentiasa doakan kau.
kitorng rindu kan kau tau. sngat rindu.

sejak kemalangan tu berlaku, aku sedih sngat2.
siang mlm aku teringat kat deorng.
aku rindu dua2 skali.
topek sbb biasa dia teman aku, dh mcm kembar, kat mana aku ada dia mesty ada.
lynn sbb aku suka kacau dia, then mesty dia bwad muka n mls nk lyn aku.
haha.
teringat stiap kali kita lpk.

topek, lps nie kalo kau jadi masuk KPTM Ipoh.
kau jngn lupa aku tau. kau jngn lupa contact aku.
balik kjng bgitau aku.

lynn, setiap kali aku n jiha balik kjng, aku janji aku akan try g tngok kau.
x blh g jln2 mane x pew lah. dpt jmpa kau kat umah pn cukup.
asalkn jmpa. kau pn jngn lupakn kitorng tau.
insyaAllah kitorng akan sentiasa kirim khabar kat korng.

i will miss 2 of u.
i love you guys so much.
thanks cuz both of u have gave me a happy memories.


No comments:

Post a Comment